Wat zijn de stappen voor het ongedaan maken van acties in Gmail?

Heeft u begeleiding nodig met de juiste stappen om acties in Gmail ongedaan te maken? Dan ben je zeker op het juiste platform beland. En als je ook andere Gmail-vragen hebt, kun je altijd het Gmail Klantenservice bellen Nederland. Dan helpt het ijverige team binnen no-time met passende oplossingen.

Als u een actie in uw Gmail-account ongedaan wilt maken, moet u de onderstaande stappen volgen:

  1. Ten eerste moet u weten dat het selecteren van de link ‘Ongedaan maken’ onderaan het scherm u terugbrengt naar verschillende acties. Hier heb je ongeveer 10 seconden voordat het zou kunnen verdwijnen.
  2. En nu om het verwijderen van een bericht ongedaan te maken – wanneer u klaar bent met het verwijderen van een e-mail, wordt deze naar de ‘Prullenbakmap’ gestuurd en verschijnt er een Gmail-bericht ‘Gesprek verplaatst naar prullenbak’ en het bericht wordt gevolgd door een link ‘Ongedaan maken’.
  3. Vervolgens moet u de knop ‘Ongedaan maken’ selecteren om de e-mail op te halen die u had verwijderd.
  4. Het bericht wordt nu verwijderd uit de ‘Prullenbak’ en wordt teruggezet naar de map waarin u het oorspronkelijk hebt verwijderd.

WAARSCHUWING: U moet weten dat de berichten in de mappen ‘Prullenbak en Spam’ na 30 dagen automatisch worden verwijderd. En als er iets in een van die mappen is dat u wilt bewaren, moet u het voor 30 dagen naar een andere map verplaatsen.

Als u de timing voor ongedaan maken wilt wijzigen, kunt u deze stappen volgen;

  1. Nu rechtsboven in het Gmail-scherm moet je het tandwielpictogram ‘Instellingen’ selecteren en vervolgens ‘Alle instellingen bekijken’ kiezen.
  2. Hierna moet u naar het tabblad ‘Algemeen’ gaan.
  3. Ten slotte moet u naast ‘Verzenden ongedaan maken’ het vervolgkeuzemenu gebruiken om het aantal seconden te selecteren dat u een verzonden e-mail ongedaan wilt maken. En nu moet je naar de onderkant van de pagina scrollen en de knop ‘Wijzigingen opslaan’ selecteren.

Als u klaar bent met het correct doorlopen van de stappen, zou u er goed aan moeten doen om hetzelfde gemakkelijk af te handelen. Maar als u problemen ondervindt, moet u Contact Gmail Nederland. De technici zullen u dan direct begeleiden met verdere oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *