Wat Zijn De Stappen Om Emails Voor Later In Gmail Te Plannen?

Wil je de stappen leren om emails voor later in Gmail te plannen? Dan bent u zeker op de perfecte site beland en wordt u direct geholpen. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u het Gmail klantenservice nummer bellen. De ijverige experts zullen u dan meteen helpen met het nodige.

Hieronder volgen de stappen om e-mails voor later in uw Gmail account te plannen:


 Ten eerste moet u in de e-mailbox waarin u e-mails opstelt, beantwoordt of doorstuurt, de pijl rechts van de knop ‘Verzenden’ selecteren en vervolgens de knop ‘Verzenden plannen’ kiezen.

 En nu zou je een pop-upvenster moeten zien met een paar beschikbare datums en tijden, zoals morgenochtend, morgenmiddag, enz. Je kunt een van deze kiezen en dan wordt de e-mail op die specifieke dag en tijd verzonden.

Als alternatief kunt u ook de exacte datum en tijd kiezen die u wilt. Rechts in het pop upvenster moet je de optie ‘Kies datum en tijd’ selecteren.

 U moet nu de kalender gebruiken om de datum te kiezen of de datum in het overeenkomstige veld rechtsboven in te voeren. En dan moet u in dat veld de tijd invoeren waarna u op de knop ‘Verzenden plannen’ moet klikken als u klaar bent.

En als u de geplande email via internet wilt bekijken, kunt u deze stappen volgen:

 U dient indien nodig eerst de navigatie aan de linkerkant uit te vouwen en vervolgens het label ‘Gepland’ te kiezen.

Hierna zou u alle geplande emails aan de rechterkant moeten zien, samen met de datums waarop ze moeten worden verzonden.

 En als u wilt annuleren, moet u een gepland bericht uit de lijst selecteren.

 Daarna moet je de knop ‘Verzenden annuleren’ bovenaan de email kiezen.

Wanneer u ervoor kiest om een ​​geplande e-mail te annuleren, kunt u deze openen in de map ‘Concepten’. Linksonder zou u een bericht moeten zien waarin u hiervan op de hoogte wordt gesteld.
U zou nu allemaal goed moeten zijn om hetzelfde te beheren wanneer u maar wilt. Als u echter een probleem tegenkomt, kunt u contact opnemen met het Gmail Klantenservice Telefoonnummer. De monteurs begeleiden u dan direct met verdere topoplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *