Stuur Een Antwoord En Archiveer Het In Gmail Met Een Klik?

Bent u op zoek naar de juiste stappen om met één klik een antwoord te kunnen verzenden en te archiveren in Gmail? Welnu, dan moet u weten dat dit de juiste plek voor u is om te beginnen. Als u echter ook andere gerelateerde problemen ondervindt of vragen heeft, kunt u op elk gewenst moment het Gmail klantenservice bellen. En dan zal het getalenteerde team van experts u onmiddellijk de beste oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om met één klik een antwoord te verzenden en te archiveren in uw Gmail account; u hoeft alleen de instructies op te volgen om het correct te krijgen:

 Allereerst moet u klikken op het tandwielpictogram ‘Instellingen’ in de rechterbovenhoek van uw Gmail-scherm.

 En dan moet je de optie ‘Alle instellingen bekijken’ selecteren.

 En nu moet je het tabblad ‘Algemeen’ selecteren.

 Daarna, in het gedeelte ‘Verzenden en archiveren’, moet u het keuzerondje kiezen net naast de knop ‘Toon ‘Verzenden en archiveren’ als antwoord’ om deze functie te activeren.

 Je moet nu de knop ‘Wijzigingen opslaan’ onderaan de pagina selecteren.
Als u nu tegelijkertijd wilt verzenden en archiveren, moet u de genoemde stappen volgen:

 U moet eerst uw antwoord opstellen op een e-mail die u heeft ontvangen.

 Klik vervolgens op de knop ‘Verzenden en archiveren’ die zich direct onder uw antwoord en naast de knop ‘Verzenden’ bevindt.

 Eindelijk moet uw antwoord worden verzonden en wordt de e-mail verplaatst naar een label met de naam ‘Alle berichten’. En als iemand op die e-mail reageert, wordt deze voor uw aandacht teruggezet naar uw inbox.

Nadat u het bovenstaande proces volgens de instructies hebt voltooid, zou u hetzelfde op elk moment zonder problemen moeten kunnen afhandelen. Maar als u problemen ondervindt, kunt u contact opnemen met het Gmail Klantenservice Telefoonnumme. En de monteurs helpen u binnen de kortste keren verder met de nodige oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *