Hoe Maak Je Een E-Mailmap In Je Gmail-Account?

Iedereen houdt tegenwoordig van Gmail om hun bedrijfsinformatie via hun e-mailaccount te verzenden voor verschillende doeleinden; maar als u de bulkberichten ontvangt, maken goed georganiseerde inkomende e-mails het voor u gemakkelijker om te lezen, markeer het als belangrijk, bewaar dat voor toekomstig gebruik en reageer snel zonder uw tijd te verspillen aan het zoeken naar verschillende berichten. Daarom begeleidt Gmail Klantenservive Nederland u bij het maken van een e-mailmap die technisch gezien labels wordt genoemd. Dit is slechts een gemakkelijke taak en het duurt maar een paar minuten om het voor elkaar te krijgen. Nadat u de labels heeft gemaakt, kunt u uw zakelijke e-mail in verschillende mappen bewaren.

  • Open uw browser en voer “Gmail.com” in het zoekvak in, druk op “Enter”, u krijgt de inlogpagina, typ uw geldige id en wachtwoord en log in op uw account.
  • Klik op de optie “Instelling” die zich aan de rechterkant van het scherm bevindt, het zal de opties uitvouwen en opnieuw “Instelling” kiezen. Klik op het tabblad “label”.
  • Scroll naar beneden op de pagina en klik op de optie “Nieuwe labels maken”. Er wordt een klein venster geopend waarin staat dat “vul de nieuwe labelnaam in” en “Nest onder het label”. Vul dat,
  • Vul de optie nest onder label in als u uw nieuwe map wilt nesten, selecteer de relevante en vermijd dezelfde naam voor de twee verschillende labels.
  • Druk nu op de knop “Maken”, u kunt de map zien door de optie onder de “categorie” uit te vouwen,

Laat al uw problemen oplossen via Gmail bellen telefoonnummer

Gmail biedt een breed scala aan functies en services aan zijn gebruikers, het is geen gemakkelijke taak om ze allemaal effectief te gebruiken voor een niet-technisch persoon en dit is de reden waarom de technische ondersteuningsservice bestaat. Voel je comfortabel om te bellen Gmail Nummer. Dit is de ondersteuningsservice van wereldklasse en biedt al tientallen jaren hoogwaardige service. Miljoenen gebruikers zijn met ons verbonden om hun problemen op te lossen. Wees gewoon een van de miljoenen als je problemen hebt met je account.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *