Een Of Meer E-Mailadressen Toevoegen In Gmail

Hoewel Google in 1998 werd opgericht, introduceerde het zijn beroemdste mailingsite Gmail pas in 2004. Sindsdien heeft er een drastische verandering plaatsgevonden in de mailingindustrie. De gratis faciliteiten die Gmail biedt, hebben ertoe geleid dat veel achterblijvende mailingsites hetzelfde aanbieden, maar ze zijn er niet in geslaagd om het niveau te evenaren.

Deze blog zal zich concentreren op beveiligingsfuncties die door Google aan zijn gebruikers worden aangeboden. Een daarvan is een alternatieve e-mail-ID die u kan helpen bij het openen van uw account wanneer u geen toegang meer heeft tot uw ID. Er wordt een verificatiebericht naar uw alternatieve e-mailadres gestuurd om te verifiëren dat u het echt bent die toegang probeert te krijgen.

Je kunt de technische ondersteuning van Gmail gebruiken om een ​​of meer alternatieve e-mail-ID’s aan je account te koppelen. Deze bijlage is handig wanneer u de andere toegangspaden voor uw verificatie vergeet. Lees en leer de volgende punten om uw doel te bereiken:

  1. Voer eerst uw inloggegevens in, zoals uw gebruikersnaam of e-mail-ID of wachtwoord om toegang te krijgen tot uw account.
  2. Ga naar uw instellingen door op het tandwielpictogram rechtsboven op de startpagina te klikken.
  3. Kies daar persoonlijke info en privacy sectie en daarin uw persoonlijke info.
  4. Daar krijgt u enkele opties te zien. Kies degene die zegt, E-mail. Nadat u erop hebt gedrukt, selecteert u de knop Doorgaan om verder te gaan.
  5. U krijgt nu de kolom te zien met het toevoegen van een extra e-mailadres aan uw account. Druk op die kolom en voer uw extra e-mailadres in en selecteer vervolgens toevoegen.
  6. Er wordt een verificatielink naar uw nieuwe ID gestuurd, ga naar dat account en verifieer het.

Om meer e-mail-ID’s toe te voegen, gaat u opnieuw naar die pagina en voert u een ander adres in en verifieert u het zoals u eerder hebt gedaan en nu bent u klaar met deze stappen.

Dit was de enige manier om extra adressen aan uw account toe te voegen. U kunt altijd en overal Contact Gmail Bellen Nederland op het telefoonnummer. Het ondersteuningsteam kan al uw vragen en problemen in een fractie van een minuut oplossen. Even bellen en informeren en de rest wordt goed geregeld.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *