Een E-Mail Verzenden Naar Onbekende Ontvangers In Gmail

Bent u op zoek naar betrouwbare stappen om eenvoudig een e-mail te verzenden naar niet-openbaar gemaakte ontvangers in Gmail? Nou, dan zou je blij zijn te weten dat je eindelijk de beste plek hebt gevonden. En als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u zonder aarzelen het Gmail klantenservice nummer bellen. Dan zullen de hooggekwalificeerde experts binnen de kortst mogelijke tijd helpen.

Hieronder volgen de stappen om vanuit uw Gmail-account een e-mail te sturen naar uw niet-openbaar gemaakte ontvangers:

 Je moet eerst de optie ‘Opstellen’ in Gmail selecteren om een ​​nieuw bericht te starten.

TIP: Als je wilt, kun je ook op de ‘C’-toets drukken om het venster voor het opstellen van berichten te openen als je Gmail-sneltoetsen hebt ingeschakeld.

 En nu moet je in het veld ‘Aan’ ‘Niet bekendgemaakte ontvangers’ typen, gevolgd door je eigen e-mailadres tussen punthaken.
 Vervolgens moet je ‘Bcc’ selecteren.

TIP: Als u het veld ‘Bcc’ nu niet ziet, klikt u op ‘Bcc’ in de rechterbovenhoek van het bericht dat u hebt gemaakt. En dan kun je ook de Gmail-sneltoetsen ‘Ctrl + Shift + B’ (voor Windows) of de ‘Command + Shift + B’ (voor Mac) gebruiken om het bcc-veld weer te geven.

 Typ daarna de e-mailadressen van alle ontvangers in het veld ‘Bcc’.

BELANGRIJK: Houd er rekening mee dat u meerdere e-mailontvangers moet scheiden met een komma.

 Ten slotte moet u uw bericht typen en vervolgens een e-mailonderwerp opgeven. Daarna hoef je alleen nog maar de knop ‘Verzenden’ te selecteren als je klaar bent.

TIP: U moet weten dat u de lettertype-instellingen in Gmail ook kunt wijzigen met behulp van de werkbalk onder aan het opstelvenster.

Nadat u klaar bent met het doorlopen van de genoemde stappen, zou u allemaal goed moeten zijn om hetzelfde gemakkelijk zelf te kunnen openen. Als u echter problemen tegenkomt, kunt u rechtstreeks contact opnemen met het Gmail bellen nummer. En de ijverige technici zullen u onmiddellijk de beste oplossingen bieden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *