Betrouwbare Stappen Om Toegang Te Krijgen Tot De Gratis Windows Mail In Gmail

Heeft u betrouwbare stappen nodig om te leren hoe u toegang krijgt tot de gratis Windows Mail in Gmail? Dan moet je blij zijn, want je hebt zeker de perfecte site bereikt en hier wordt je meteen geholpen. Maar als u ook andere gerelateerde vragen heeft, belt u altijd het Gmail-klantenservicenummer. En dan staat het in aanmerking komende team klaar om u te helpen met het nodige.

Volg de onderstaande stappen om toegang te krijgen tot de gratis Windows Mail in Gmail:

  1. Ten eerste moet je vanuit je Gmail-inboxscherm het tandwielpictogram ‘Instellingen’ selecteren.
  2. Daarna moet u de optie ‘Alle instellingen bekijken’ selecteren.
  3. En dan moet je het tabblad ‘Accounts en import’ selecteren.
  4. Nu rechts, naast het gedeelte ‘E-mail van andere accounts controleren’ moet je de optie ‘Een e-mailaccount toevoegen’ selecteren.
  5. U moet nu uw Windows Mail-e-mailadres in het daarvoor bestemde veld invoeren en vervolgens op de knop ‘Volgende’ klikken.
  6. Je moet ook de knop ‘Accounts koppelen met Gmailify’ selecteren en vervolgens opnieuw op de knop ‘Volgende’ klikken.

OPMERKING: je moet weten dat wanneer je een koppeling maakt met Gmailify, je toegang hebt tot veel van de functies van Gmail, samen met je andere e-mailadres. En je kunt er ook voor kiezen om ‘E-mail importeren uit mijn andere account’ en dan gewoon handmatig je e-mailinstellingen invoeren.

  1. Vervolgens moet u uw e-mailwachtwoord invoeren in het daarvoor bestemde veld en vervolgens de knop ‘Aanmelden’ selecteren.
  2. Als je klaar bent, zou je een bericht moeten zien dat je Windows Mail-account nu ‘Gmailified’ is, dit betekent dat je bent gekoppeld aan je Gmail-account. En nu kunt u doorgaan en uw Windows Mail-account beheren, zoals verzenden en ontvangen. Hierna hoeft u alleen maar de knop ‘Sluiten’ te selecteren om door te gaan.
  3. Tot slot, als u uw account wilt ontkoppelen, hoeft u alleen maar terug te gaan naar de instellingen van uw Gmail-account en de knop ‘Ontkoppelen’ te selecteren.

Nadat u het bovenstaande proces hebt voltooid, moet u tevreden zijn met de resultaten. En als u een probleem tegenkomt, kunt u contact Gmail nederland servicenummer. De getalenteerde technici zullen u in een mum van tijd begeleiden met verdere oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *